Select Page

XII Ликовна колонија „Прохор Пчињски 85“
Групна изложба

 

Народна библиотека „Б.Станковиќ“, Врање (6 – 20 септември 1985)
Уметничка галерија, Куманово (10 – 25 октомври 1985)

 

>>> Аврамовски Момчило, Божурски Гоце, Јакимовски Зоран, Павловски Таки, Стефанов Златко, Тошевски Трајко, Франговски Нове

Текст: Гоце Јакимовски

Каталог: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟