Select Page

VIII Сликарска колонија „Прохор Пчињски 81“
Групна изложба по повод 11 Октомври – Денот на востанието на македонскиот народ

Уметничка галерија, Куманово

9 – 25 октомври 1981

 

>>> Василев Ниче, Величковски Владимир, Малиданов Димитар, Тодоровски Јован

Текст: Мира Стефановска

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟