Select Page

Народноослободителната војна во делата на ликовните уметници на Југославија

Народноослободителната војна во делата на ликовните уметници на Југославија
Изложба на дела од колекцијата на Галеријата при Домот на ЈНА од Белград

 

 

Музеј на современата уметност, Скопје

5-25.04.1974

(more…)