Select Page

Magna mater deorum

Мултимедијален проект

Искра Диитрова

Културен центар Мала станица, Скопје

22.12.1994 – 06.01.1995

 

 

Објава: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟