Select Page

„Artist in residence“ во Париз

Интервју со Славица Јанешлиева

Разговарала: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

26.04.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟