Select Page

4. Триенале на современа југословенска графика
Групна изложба

Уметничка галерија „Моша Пијаде“, Битола

27.11 – 27.12.1981

 

 

 

Покана: PDF мк

 

 

>>> Линк до написот на Д. Д.

 

слични содржини ☟☟☟☟