Select Page

„Љубовта неразбирлива, секој проклет миг” – изложба на Игор Тошевски

Напис

Автор: Љупчо Јолевски; изјави: Игор Тошевски

Објавен на Радио Слободна Европа

29.02.2012

 

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟