Select Page

Тик так, тик так
Напис
Автор: Софија Ѓуровска, изјави: Ли Кокс, Кевин Хендерсон, Александар Здравковски, Никола Велков, Стефан Шашков,
Објавен во Нова Македонија, Скопје
19.12.2000

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟