Select Page

Во полза на сопствената штета
Став на Sвездан Георгиевски во врска размената на уметнички дела

 

Објавен во Утрински весник, Скопје

20.02.2001

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟