Select Page

За Македонија Венециското биенале станува – квадриенале

Напис

Автор: Софија Ѓуровска

Објавен во Нова Македонија, Скопје

07.11.1999

 

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟