Select Page

Искра Димитрова и Небојша Вилиќ на Биеналето во Венеција

Напис

Автор: не е наведен

Објавен во Дневник, Скопје

01.06.1999

 

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟