Select Page

…Минимализам…

Осврт кон изложбата на дела од Улрих Рикрим и Алф Лехнер, МСУ Скопје, 2000

Автор: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

16.02.2000

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟