Select Page

Отворена вратата за културна размена
Напис

Автор: Ивана Тасев
Изјава: Крунислав Стојановски

Објавен во дневниот печат, Скопје

Мај 2001

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟