Select Page

Граѓански бр. 3

Магазин од поинаков формат

Редакција: Ида Протуѓер Васко Попетревски, Митко Билјаноски, Теофил Блажевски, Андријана Атанасовска, Тони Димков, Калина Буневска Исаковска

Скопје, 19 мај 2012

 

Издавач: Друштво за издаваштво Рефлекс Ком Дооел

Главен уредник: Миле Јовановски

Содржини: Марина Абрамовиќ, Игор Јосифов…

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟