Select Page

Цветков Венко
Самостојна изложба
Текст: Венко Цветков

Дом на младите „25 Мај“, Скопје
Дом на младите, Штип
Ноември – декември 1984

 

Каталог (нецелосен материјал): PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟