Select Page

Јас и публиката споени преку видеоперформанс

Напис

Автор: Димитар Петровски; изјави: Верица Ковачевска

Објавен во печатените медиуми, Скопје

2006

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

слични содржини ☟☟☟☟