Select Page

Ѓорги Ачески: Цртежи
Самостојна изложба организирана по повод 40 години од првото заседание на АСНОМ

Уметничка галерија, Скопје

4 – 14 септември 1984

 

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟