Select Page

Чисто, јасно и едноставно
Рецензија кон изложбата на Драган Петковиќ, МСУ Скопје, 2009

Автор: Владимир Величковски

Објавена во Вечер, Скопје
13.02.2009

 

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟