Select Page

Чекајќи ретроспектива
Напис

Автор: Ивана Тасев
Изјава: Викторија Васева Димеска

Објавено во дневниот печат, Скопје

1998

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟