Select Page

Хоризонтот на очекување на публиката и уметничкото дело

Есеј

Автор: Роберт Алаѓозовски

Објавен во Студентски збор, Скопје

20.03.2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟