Select Page

Фото-рефлексии од реалноста на животот

Напис

Автор: Тони Димков; изјави: Љупчо Ристовски

Објавен во Глобус, Скопје

11.11.2008

 

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата

 

слични содржини ☟☟☟☟