Select Page

Фотографии на мирна осаменост
Рецензија кон изложбата на фотографии „Помеѓу објективот и снежните падини” на Ѓорѓи Попов, Кинотека на Македонија, Скопје 2009

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Вечер, Скопје
16.06.2009

 

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟