Select Page

Уметноста е татковина без пасош и визи

Напис

Автор: Антоанела Димитриевска; изјави: Ролф Кунц Мекензи, Викторија Васева Димеска

Објавен на dw.com

22.06.2009

 

Напис:PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟