Select Page

Уметничката меморија на македонската историја
Рецензија на изложбата на дела од Томе Серафимовски (Музеј на град Скопје 2003)

Автор: Борис Петковски

Објавена во Утрински веснник, Скопје
28.10.2003

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟