Select Page

Уметниците станаа осиромашена популација
Напис
Автор: Весна Ивановска; изјави: Тања Балаќ, Решат Амети, Атанас Ботев

Објавен во Дневник, Скопје
2006

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟