Select Page

Уметник кој ги спојува убавото и мисловното

Интервју со Тихомир Топузовски

Разговарала: Александра М.

Објавено во Македонија денес, Скопје

19.02.2005

 

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

слични содржини ☟☟☟☟