Select Page

Триесетина скулптури за голема изложба на отворено
Hапис
Автор: Весна Ивановска

Објавен во Дневник, Скопје
09.09.2008

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)


слични содржини ☟☟☟☟