Select Page

Така зборува скулпторот
Интервју со Беди Ибрахим

Автор: Тони Димков

Објавено во неделниот весник „Глобус”, број 152, Скопје
16.03.2010

 

 

Интервју: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟