Select Page

Сунчица Божиновска
Самостојна изложба – тематска изложба на карикатури „Батко Ѓорѓија“

Уметничка галерија, Куманово
7 – 23 март 1983

 

 

 

 

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟