Select Page

Столици
Самостојна изложба

Слободан Живковски

Галерија ЈАТ- деловница, Скопје

Организација: МСУ, Скопје

05 – 26.11.1991

 

 

Плакат: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟