Select Page

Старите фотографии најмногу кажуваат кои сме
Напис
Автор: Сузана Тодоровска ­Павлоска; изјави: Роберт Јанкулоски

Објавен на dw.com
24.03.2012

 

Напис: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟