Select Page

Став / Attitude

Фестивал на видео, краток и експериментален филм и фотографија / Video, short & experimental film and photography festival

Куратор, текст: Билјана Исијанин / Curator, text: Biljana Isijanin

Магаза, Битола / Magaza, Bitola

24 – 28.12.2005

 

 

Програма / Programme: PDF mk/en

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟