Select Page

Споменик на Крсте Петков – Мисирков на плоштадот Пела
Напис

Автор: Е.А.

 

Објавен во Вест, Скопје

31.05.2007

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)

слични содржини ☟☟☟☟