Select Page

Соработка што ќе се интензивира
Напис
Автор: Ј(асна) Ф(ранговска); изјава: Божо Бишкупиќ
Објавен во Македонија денес, Скопје
15.11.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша) 


слични содржини ☟☟☟☟