Select Page

Сонцето сѐ уште изгрева на Исток

Отворено писмо до претседателот на ДЛУМ Коле Манев

Живко Пејоски

Објавено во Нова Македонија, Скопје

07.04.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟