Select Page

Современа финска графика

Групна изложба

Музеј на современата уметност, Скопје

1989

 

 

Учесници: Марјата Ханијоки, Јорма Хаутала, Јако Ренке, Туомо Сали, Ерки Херво, Ева – Лиза Изома, Анита Јенсен, Паиви Лемпинен, Паси Ниининен, Ева Тисала, Хана Варис, Ула Вирта

Каталог: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟