Select Page

Случки во еден двор

Осврт кон изложбата „Соседи 2: Дворот“ на Оливер Мусовиќ во МСУ Скопје, октомври – ноември 2002

Автор: Мира Гаќина

Објавен во Студентски збор, Скопје

13.11.2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟