Select Page

Сликар на македонските села: Данчо Ордев – 35 години творештво
Напис
Автор: Анита Јованоска; изјави: Данчо Ордев
Објавен во Вечер, Скопје
10.12.2005

 

 

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟