Select Page

Сликарство со став и порака
Рецензија кон изложбата на Атанас Ботев, КИЦ Скопје, 2008
Автор: Владимир Величковски

Објавена во Вечер, Скопје
02.05.2008

 

PDF mk

 

>>> Линк до изложбата

 

слични содржини ☟☟☟☟