Select Page

Сликарска колонија „Прохор Пчињски“ 1974 – 1978

Групна изложба по повод 75 годишнината од Илинденското востание и 11 Октомври – Денот на востанието на македонскиот народ

 

Уметничка галерија, Куманово

10.10.1978

 

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟