Select Page

Скопје треба да се гради, но дали со објекти од стари разгледници

Напис

Автори: Љупчо Поповски, Билјана Ангеловска

Објавен во Утрински весник, Скопје

18.01.2007

 

 

Напис: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟