Select Page

Сите лица на мајсторот

Интервју со Благоја Дрнков

Разговарала: Емилија Евтимова

Изјави: Блаже Ристески, Мишо Самоиловски

Објавено во Актуел, Скопје

02.11.2001

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟