Select Page

„Сеќавањето не е доволно“

Напис

Автор: Г. Томовски

Објавен во Пулс, Скопје

23.07.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟