Select Page

Светлина / воздух

Прилог кон изложбата на Ангелина Дамјановска Наумовска во Музејот на град Скопје

Автор: Нада Пешева

Објавен во Студентски збор, Скопје

17.11.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟