Select Page

Сарансака – враќање кон исконот

Мултимедијален проект во рамки на „Скопско културно лето”

Искра Димитрова

Тврдина Кале, Скопје

23.06.1991

 

 

Леток: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟