Select Page

Рециклирање
Самостојна изложба

Дијана Томиќ Радевска

Текст: Јованка Попова

Отворено графичко студио – Музеј на град Скопје
2. декември 2010

 

Каталог: PDF мк

(Од архивата на Пешева Нада)

 

слични содржини ☟☟☟☟