Select Page

Реконструкција на секојдневните пораки

Осврт кон изложбата „Преписка“ на Гордана Вренцоска во КЦ Точка Скопје и Уметничка галерија Куманово, декември 2003 – јануари 2004

Автор: Маја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

20.02.2004

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟