Select Page

Прото Зеро: На крилјата на жабите
е-публикација (електронски пост-каталог: документација на хепенингот реализиран во 1984, во Домот на младите во Штип)

Уредник и издавач на публикацијата: Станко Павлески

2008

 

Публикација: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)