Select Page

Преродбата го преродува Скопје
Напис и интервјуa со Елизабета Аврамовска и со Вангел Божиновски
Автор: Анела Петрова

Објавени во Дневник, Скопје
05.02.2010

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)


слични содржини ☟☟☟☟