Select Page

Пред споменот за една фреска
Осврт / есеј (По повод ретроспективната изложба на Борко Лазески во Музејот на современата уметност во Скопје)
Автор: Влада Урошевиќ

Нова Македонија
20.01.1980

 

JPG mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

слични содржини ☟☟☟☟